Crepi

Crepi als gevelafwerking: de verschillende soorten crepi op een rijtje

Wilt u uw gevel laten bepleisteren met crepi? 

Een slimme keuze! We weten immers allemaal dat crepi bijzonder mooi is. En ook voor het afwerken van buitenisolatie is crepi het uitgelezen materiaal. Maar welke soorten crepi zijn er nu allemaal – en welke is het meest geschikt voor uw project? Deroo Claude & Co uit Dadizele informeert u op maat van uw project. Hier leest u meer over de verschillende soorten crepi.

Verschillende soorten crepi: kunstharspleister 

Kunstharspleister – ook bekend als synthetische sierpleister of siliconepleister – is dé specialiteit van Deroo Claude & Co. Dit type crepi leent zich tot een vlakke, egale afwerking van uw buitenmuren. Het wordt voornamelijk gebruikt als afwerking voor buitenisolatie – slechts uitzonderlijk als gevelbekleding op zich. Door de synthetische en elastische samenstelling van het materiaal, loopt u minder kans op scheuren dan bij natuurlijke pleister. Kunstharspleister is bovendien goed bestand tegen vuil en beschikbaar in diverse kleuren. 


Verschillende types crepi: minerale crepi 

Minerale pleister ziet er vaak ruwer uit en wordt in een dikke laag aangebracht. Handig als u oneffenheden in uw muren wilt verbergen of structuur wilt aanbrengen. 

Wilt u een oude woning renoveren met een materiaal dat er knap uitziet én niet snel aangetast wordt door opstijgend vocht? Dan is minerale crepi een goede keuze. 


Verschillende soorten crepi: crepi met isolatie 

Crepi is zeer goed bruikbaar voor het afwerken van buitenisolatie. Isoleren is hoe dan ook een goed idee, want u bespaart flink op uw energierekening. Wanneer u de isolatie laat afwerken met crepi, scoort u dubbel: u maakt uw woning energiezuiniger én mooier in één klap. 

Ongeacht voor welke soort crepi u ook kiest, u bent verzekerd van een esthetisch resultaat. U kunt uw crepi ook laten personaliseren, want het materiaal kan in alle denkbare kleuren worden toegepast. 

Meer weten over de verschillende mogelijkheden op het vlak van crepi? Contacteer Deroo Claude & Co voor advies op maat!

0 0
Feed