Deroo Claude & Co in Kortrijk (Dadizele):

Uw partner voor crepi gevelbepleistering in heel West-Vlaanderen

Wij bepleisteren uw gevel met crepi

Er zijn heel wat soorten gevelbepleistering. Crepi is zonder twijfel de meest gebruikte. Deroo Claude & Co uit Dadizele, Kortrijk is gespecialiseerd in crepi gevelbepleistering en dit in heel West-Vlaanderen.

Wat zijn de voordelen van crepi gevelbepleistering?

Crepi is een populaire toepassing voor gevelbepleistering. Niet voor niets: het biedt heel wat voordelen, zowel op functioneel als esthetisch vlak. Zo kan crepi gevelbepleistering op elke gevel geplaatst worden. Dankzij de grote elasticiteit van crepi krijgen scheuren in uw gevel bovendien veel minder kans. Crepi beschermt uw gevel tegen invloeden van buitenaf, zoals vorst en vocht. En natuurlijk zorgt sierpleister, verkrijgbaar in een waaier van kleuren, voor een mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat. Hoekprofielen worden overpleisterd wat resulteert in een strak uitzicht. Het matcht met de meest uiteenlopende bouwstijlen!

Wat is crepi nu precies?

Crepi staat ook bekend als sierpleister of gevelpleister. We zijn gespecialiseerd in siliconenharspleister: een lichtgewicht mengsel op basis van kwartskorrels, synthetisch gebonden door harsen. Het leent zich perfect voor gevelrenovaties op een bestaande gevel, maar ook voor nieuwbouw. Wij werken hoofdzakelijk met de StoLotusan K sierpleister: de beste kwaliteit in siliconenharspleister!

Wat is de kostprijs van crepi?

De kostprijs van gevelbepleistering met crepi is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de oppervlakte, afwerking en het soort gevel (hoeken, schuine zijden, …). Uiteraard overhandigt Deroo Claude & Co u met plezier een offerte voor een gevelbepleistering met crepi.


Liever een gevel met een gladde afwerking? Ook daarvoor kan u bij ons terecht!

Uw gevel in één beweging verfraaien en beschermen met crepi in West-Vlaanderen? 

Contacteer Deroo Claude & Co en ontdek onze scherpe prijzen!

Offerte aanvragen

Wenst u meer informatie over crepi of siliconenharspleister? 

Neem dan nu contact met ons op!

Contacteer ons