Deroo Claude & Co (Dadizele): 

uw nummer één in gevelisolatie met steenstrips in heel West-Vlaanderen

Wij isoleren uw gevel met steenstrips

Al jaren is Deroo Claude & Co uit Kortrijk (Dadizele) thuis in het isoleren van gevels, zowel in nieuwbouw als renovatie. Naast Crepi, kan u ook bij ons terecht voor onze andere specialiteit: gevelisolatie met steenstrips in heel West-Vlaanderen.

Wat zijn de voordelen van isoleren met steenstrips?

Uw gevel isoleren is energiekosten besparen en vochtproblemen van uw gevel weghouden. Steenstrips zijn de ideale oplossing voor een snelle, duurzame en mooie renovatie van uw woning. Zo kunt u een bestaande gevel doeltreffend isoleren en behoudt u tegelijkertijd de uitstraling van bakstenen. Uw gevel heeft dus dezelfde afwerking als metselwerk met volledige bakstenen. Dankzij de beperkte dikte van steenstrips blijft zelfs het uitzicht van ramen en deuren hetzelfde en bespaart u heel wat ruimte. En toch ziet uw woning er als nieuw uit!

Waaruit zijn steenstrips opgebouwd?

Steenstrips zijn vervaardigd uit authentieke gevelsteen, verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en afwerkingen. U geniet dus van dezelfde kwaliteit van een volle baksteen, maar dan in slechts 2 cm dikte. Wij verlijmen uw steenstrips met of zonder voeg op uw bestaande gevel.

Hoeveel kost isoleren met gevelstrips?

Voor de kostprijs van een gevelrenovatie met steenstrips houden we rekening met verschillende factoren, zoals de staat en de oppervlakte van uw gevel. Wij bieden u graag advies en een offerte op maat.

Gevelisolatie met steenstrips in West-Vlaanderen? Contacteer Deroo Claude & Co uit Dadizele, Kortrijk. Reken op scherpe prijzen en topkwaliteit in materiaal en afwerking.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze service in gevelisolatie of wilt u een gratis offerte laten opstellen? 

Contacteer ons nu! Wij beantwoorden zo snel mogelijk al uw vragen.

Contacteer ons