Deroo Claude & Co in Kortrijk (Dadizele): 

Een strakke moderne gevel (Milano) in West-Vlaanderen

Een gladde afwerking met Milano

Uw gevel in een nieuw jasje steken draagt bij tot de volledige uitstraling en meerwaarde van uw woning of gebouw. Deroo Claude & Co in Kortrijk (Dadizele) is bedreven in bepleistering met Milano in heel West-Vlaanderen, voor de meest egale afwerking van uw gevel. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van materialen garanderen we u de allerbeste afwerking, met oog voor het kleinste detail.

Wat is gevelbepleistering met Milano? 

Milano is veruit de meest strakke en vlakke manier van afwerking voor uw gevel die u zich maar kan inbeelden. U kiest dus voor een bepleistering van uw gevel zonder de traditionele korrelstructuur. We brengen Milano bepleistering niet rechtstreeks aan op de gevel, maar plaatsen eerst een grondlaag met cementering of uitvlakkingslaag op isolatie voor we de Milano-pleister in meerdere lagen aanbrengen.

Hoeveel kost een gevelbepleistering met Milano

Voor de kostprijs van gevelbepleistering houden we rekening met elementen als de soort gevelbepleistering, de oppervlakte van uw gevel en gewenste afwerking. Deroo Claude & Co bezorgt u met plezier een offerte voor gevelbepleistering met Milano. Liever gevelbepleistering met Crepi? Ook daarvoor kan u bij ons terecht!

Uw gevel strak afwerken? Contacteer Deroo Claude & Co uit Dadizele, regio Kortrijk en Roeselare voor een gevelbepleistering met Milano in West-Vlaanderen.

Offerte aanvragen

Wenst u een strakke en vlakke afwerking van uw gevel? 

Geen probleem. Contacteer Deroo Claude & Co!

Contacteer ons